onsdag 16. februar 2011

IKEA!

 Her har vi en tv-løsning som er høy og utnytter plassen både over, ved siden av og under tv`n.

 Og her er plassen over døren utnyttet godt til oppbevaring, med hylle med kasser på. Oppbevaring i høyden.

 Denne er veldig god til oppbevaring av småting på bad. Ekstra utnytting av plass hadde vært å henge denne på baderomsdøren.

 Sånne sovesofaer er veldig funksjonelle, og passer fint på hybler til både sitteplass og seng. Den kan f.eks. brukes til gjesteseng/sofa eller seng til eget bruk og sofa på dagtid.

 Dette garderobeskapet utnytter plassen godt i høyden og tar ikke ellers stor plass i rommet siden den står inntil veggen som ikke ses og gjør dermed at det ikke blir noen hjørner eller kroker som ikke blir brukt.

 Å ha oppbevaring under sengen er veldig bra. Siden ikke plassen under sengen brukes til noe annet og det som er under sengen ikke står i veien for noe, så er dette ett veldig bra sted å gjemme saker og ting.
 Korger, kasser osv. er veldig greie å ha til oppbevaring, og er lett å finne frem.
 Å henge ting som kan brukes til oppbevaring på kroker, gjør ting godt tilgjengelig for bruk og utnytter veggplass godt.

 Også et møbel som brukes høyden i rommet godt. Køyesenger er to senger i høyden som bruker like mye gulv plass som en seng. Veldig greit til gjester eller personer som deler ett rom og trenger gulvplass.

 Her er en seng som er brukenes til 3 forskjellige ting. Seng, sofa og oppbevaring. Den kan brukes både som dobbelseng og enkeltseng, siden sengen/sofaen kan trekkes ut som man vil.

 Stang man kan feste forskjelligt i over kjøkkenbenken ( eller andre plasser ) er både estetisk og utnytter plass godt. Jeg har jo lignende på mitt kjøkken, og siden jeg ikke har skuffer så er det veldig bra til oppbevaring av bestikk og kjøkkenutstyr. Får plass til mye mer på kjøkkenet med en gang.


Her er også høyden i rommet brukt godt. Klesstativ på veggen er veldig bra utnytting istedet for på gulv, og hyller gir god plass til oppbevaring på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar